Fout
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 42 niet laden

Portfolio

Levering complete server- en netwerkinstallaties inclusief bekabeling en serveromgeving, Cloud oplossingen,  ICT beheer op locatie of op afstand, VoIP Telefonie en VoIP oplossingen, Oplossingen voor thuiswerkers, Back-up en Beveiliging.

Diensten en advies

Binnen het MKB wordt de rol van automatisering (ICT) steeds belangrijker. Het computernetwerk is gegroeid van een middel om bestanden en printers te delen tot een algemene communicatie-infrastructuur. Hierdoor zijn steeds meer bedrijfsprocessen afhankelijk van het correct functioneren van het computernetwerk.

Gevolg van deze ontwikkeling is dat MKB bedrijven andere eisen stellen aan hun automatiseringsleverancier. Niet langer is alleen het leveren van goede hardware- en software van belang, maar ook het integreren van werkende oplossingen die aansluiten op de business van de klant. RIES besteedt veel aandacht aan de opleiding van haar netwerkprofessionals. Zij volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op ICT vlak en kijken hoe dit de business van MKB bedrijven kan ondersteunen.
De netwerkprofessionals van RIES zijn gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van computernetwerken. Zo kan RIES u adviseren bij het nemen van beslissingen over vernieuwingen en uitbreidingen van uw computernetwerk. Verder kan RIES de gewenste installatie en migratietrajecten voor u uitvoeren. Ook het beheer van uw computernetwerk kan door RIES uitgevoerd worden.

 RIES heeft op de volgende gebieden specialisten in huis:

  • Ontwerp, inrichting en beveiliging van werkplekken
  • Ontwerp, inrichting en beveiliging van Local Area Netwerken en Wide Area Netwerken
  • Ontwerp en inrichting van Internet- en Intranet oplossingen
  • Ontwerp en inrichting van uw telefooncentrale
  • Virtual Private Network (SSL-VPN)
  • E-mail op iedere werkplek
  • Virus- en spamprotectie
  • Integratie van andere locaties

 

Uitgangspunt bij alle door ons verzorgde projecten is de continuïteit in uw bedrijf of organisatie.

Regelen en oplossen
Of het nu gaat om telefonie, internet, systeembeheer of hard- en software: u wilt gewoon dat het werkt. En dat de levering en implementatie van nieuwe systemen en updates probleemloos verloopt. Daar zorgen we bij RIES voor. We bieden daarvoor verschillende totaaloplossingen, die we in overleg met u samenstellen. We zorgen ervoor dat uw apparatuur en verbindingen foutloos geïnstalleerd en geconfigureerd worden. En dat uw systemen ook blijven werken. Daarom besteden we veel aandacht aan monitoring en proactief onderhoud. Heeft u toch een probleem? Dan lossen de ervaren ICT professionals van RIES het snel voor u op.

Neem voor meer informatie over onze dienst(en) vrijblijvend contact met RIES op.