RIES ICT Advies | Uw ICT partner voor MKB Automatisering in Assen Drenthe - Onze visie

We adviseren onze klanten rond hun (bedrijfskritische) ICT-infrastructuur.
Onze visie daarbij is:

Kwaliteit
Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten is onze eerste prioriteit. Certificering, scholing van medewerkers, service level agreements, samenwerking, korte communicatielijnen: dit alles draagt bij aan onze hoge kwaliteitsstandaard.


Aandacht en betrokkenheid
Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn voor RIES voorwaarden om optimale dienstverlening te realiseren op basis van wederzijds vertrouwen en respect.


Heldere focus
Wij concentreren ons op datgene waarin we sterk zijn: advies over en realisatie van hoogwaardige (virtuele) ICT oplossingen. In samenwerking met onze partners kunnen wij voorzien in complete infrastructuuroplossingen tot en met het volledige beheer.

Voldoening en plezier
Al snel zult u merken dat onze RIES mensen geen standaard ICT-ers zijn. Ze onderscheiden zich door hun werkhouding en het plezier dat ze aan hun werk beleven.


Klanttevredenheid
We gaan voor een ‘strikje’ door altijd adequaat te reageren op de wensen van opdrachtgevers om samen tot de beste oplossing te komen. Daarbij hanteren wij de volgende formule: klanttevredenheid is resultaat minus verwachtingen.