PRODUCTEN & DIENSTEN

Telefonie

Bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale met meer mogelijkheden? Wilt u optimale bereikbaarheid op meerdere vestigingen? Vanaf € 3,50 regelen wij direct telefonie voor u.


Online werken

Kosten besparen, overal en altijd bereikbaar zijn, flexibel werken en meer tijd voor ondernemen, het online werken van RIES maakt het mogelijk. Vanaf € 29,-- per maand kunt u al veilig online werken.


MKB automatisering

Een van de oplossingen die wij aan onze klanten bieden is een complete bedrijfsautomatisering. Afhankelijk van de status van de ICT voorzieningen bij de klant, de wensen en behoeftes, kunnen wij de bestaande informatievoorziening en ICT infrastructuur verbeteren.

MKB Beheer oplossingen

RIES biedt u een scala aan ICT diensten, om te helpen de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Waarom ICT diensten van ver halen als het ook uit Drenthe kan.

Netwerk & Systeembeheer

Netwerk- en systeembeheer zijn de hoofdactiviteiten van onze onderneming. Wij verzorgen deze dienst omdat RIES weet dat de ICT infrastructuur cruciaal is voor iedere onderneming.
 

Advies

Binnen het MKB wordt de rol van automatisering (ICT) steeds belangrijker. Het computernetwerk is gegroeid van een middel om bestanden en printers te delen tot een algemene communicatie-infrastructuur.

Hardware - Software

RIES helpt klanten bij de aanschaf van diverse soorten hardware en software.
Backup

Uw gegevens zijn een van de belangrijkste eigendommen van uw bedrijf. Of u nu een eenmanszaak heeft of tientallen medewerkers in dienst heeft.

Internet

Een veilige en snelle Internet verbinding is een must voor iedere ondernemer. Een ADSL lijn is tegenwoordig zo geregeld, maar daarmee heeft u nog niet de garantie dat het een veilige verbinding is.