MKB Beheer oplossingen

RIES biedt u een scala aan ICT diensten, om te helpen de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Waarom ICT diensten van ver halen als het ook uit Drenthe kan. RIES kan u als ondernemer de volgende ICT zaken uit handen nemen:

Onderhoud
Om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen moet u weten wat er speelt. U wilt niet voor verassingen komen te staan. Door het goed en preventief onderhouden van uw computers, netwerkapparatuur en servers, het reinigen van uw apparatuur en het tijdig signaleren van eventuele gebreken of risicofactoren, kunt u de kans verkleinen dat u voor een verassing komt te staan. RIES kan u helpen uw systeem up-to-date te houden, te onderhouden en gebreken tijdig signaleren en herstellen en daarmee de continuïteit van uw organisatie te waarborgen.

Storingen
Of u nu last heeft van vervelende, terugkomende problemen of acute storingen, RIES kan u helpen door snel en effectief uw probleem op te lossen. Door snelle responstijden, goede bereikbaarheid en korte lijnen, kunnen wij snel ter plaatse zijn om uw storing op te lossen. RIES is tevens bereikbaar voor noodgevallen buiten kantoortijden.

Cloud computing
Er wordt steeds meer gesproken over cloud computing. Cloud computing is het nieuwe werken, zoals in veel bladen wordt geschreven. Met cloud computing kunt u jaarlijks veel geld besparen,  efficiënter en flexibeler werken en kunt u makkelijk uw capaciteit uitbreiden. Door over te stappen naar cloud computing hoeft u geen dure software of back-up oplossingen meer aan te schaffen en kunt u in principe met ieder apparaat dat voorzien is van internettoegang werken met uw bedrijfsgegevens. U kunt hierdoor zeer gemakkelijk en overal bij uw bedrijfsgegevens, zodat u niet meer gebonden bent aan uw kantoor. Door het juiste advies kan RIES u helpen met de overstap naar het nieuwe werken, zodat ook u efficiënter, flexibeler en voordeliger kunt werken.

Monitoring
Het tijdig vaststellen van problemen of defecten aan uw server is van groot belang voor uw organisatie en kan u veel downtime en ellende besparen. Door uw server 24/7 te laten monitoren kunt u tijdig problemen signaleren en kunt u tijdig ingrijpen daardoor in veel gevallen een servercrash voorkomen. RIES kan u helpen uw server dag en nacht in de gaten te houden. Door geavanceerde software, welke realtime zowel de hardware als bewaakt, kan RIES tijdig ingrijpen.

Security Scan
Door gebruik te maken van de security scan weet u precies hoe uw netwerk of computers ervoor staan op gebied van beveiliging. Alle gebreken en verbeterpunten worden in kaart gebracht en u krijgt een vrijblijvend advies. Na deze scan weet u precies waar de risico's zitten en wat er gedaan moet worden om deze risico's weg te nemen.

Installatie en levering apparatuur
Wanneer u toe bent aan vervanging van bestaande apparatuur of uw complete infrastructuur moet aanpassen of vernieuwen, dan kan RIES u helpen. Ook wanneer u reeds nieuwe apparatuur aan heeft geschaft en behoefte  heeft aan expertise, kunnen wij u verder helpen.

Advies op maat
Door de situatie goed te inventariseren en te luisteren naar uw wensen, kunnen wij u helpen door een advies uit te brengen, welke volledig aansluit op uw wensen. Hierdoor krijgt u niet met verassingen achteraf te maken en weet u precies waar u aan toe bent.

Service- en onderhoudscontracten
Bij RIES is het mogelijk om per kwartaal vooraf uren in te kopen. Deze uren koopt u in tegen een lager tarief, samen met aantrekkelijke voordelen voor u als klant. Per kwartaal wordt gekeken of de uren die u ingekocht heeft toereikend waren of dat u uren over heeft. Per kwartaal kunt u uw uren naar wens bijstellen. U zit hierbij niet vast aan een jaarcontract, maar u kunt gewoon per kwartaal beoordelen wat uw wensen zijn.

Neem voor meer informatie over onze dienst(en) vrijblijvend contact met RIES op.