Telefonie

Bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale met meer mogelijkheden? Wilt u optimale bereikbaarheid op meerdere vestigingen? Wilt u thuis via uw internetverbinding contact hebben met de centrale op de zaak? RIES adviseert, levert, installeert en beheert uw volledige telecomoplossing.

RIES Compleet zakelijke telefonie
Weinig ondernemers hebben de tijd en de zin om zich te verdiepen in een telefonieoplossing die bij hun bedrijf past. Daar schakelen ze derde partijen voor in, vaak nog meerdere voor verschillende onderdelen. Maar wat als je dit zelf in beheer zou kunnen houden en het geen uren hoeft te kosten om te zorgen dat jouw bedrijf altijd bereikbaar is? RIES ICT komt met hun RIES Compleet-pakket ondernemers tegemoet met een volledige suite aan communicatiediensten. We spreken van een complete telefooncentrale in je jaszak, maar zo'n bewering is natuurlijk makkelijk gemaakt. Hoe compleet is deze dienst werkelijk?


Snel schakelen
Het beheren van de verschillende telefoonnummers, toestellen, doorschakelingen en zelfs abonnementen is met enkele klikken in het webportaal of de iOS- of Android-app geregeld. Het toevoegen van nieuwe gebruikers, inclusief eigen telefoonnummer is een kwestie van het invoeren van de persoonsgegevens en het kiezen van een van de beschikbare nummers uit een dropdown-menu. Uiteraard wil je niet dat alle medewerkers volledige toegang hebben tot alle functies, dus zijn er drie profielen, of abonnementsvormen, waarin nieuwe gebruikers kunnen worden ingedeeld. Op ieder moment kunnen telefoonnummers en gebruikers worden toegevoegd of verwijderd, deze gegevens worden dagelijks door RIES ICT bijgewerkt zodat je nooit te veel betaalt.

Basic is geschikt voor de meeste medewerkers die alleen bereikbaar moeten zijn. Deze gebruikers krijgen toegang tot het voor het hele bedrijf beschikbare telefoonboek en kunnen hun nummer verbergen, verder niets. Alle profielen kunnen goedkoop worden geïntegreerd met Outlook en andere populaire CRM-oplossingen zodat al je medewerkers altijd beschikking hebben over de belangrijkste bedrijfscontacten. Het Standaard-profiel is geschikt voor de gemiddelde werknemer die goed bereikbaar moet zijn en mocht hij even de deur uit moeten, gemakkelijk zijn telefoon moet kunnen doorschakelen naar mobiel. Hiervoor zijn alleen de meest gebruikte opties beschikbaar, wat het zowel overzichtelijk houdt als voorkomt dat er per ongeluk verkeerde opties worden aangevinkt.

Het Pro-profiel geeft de meeste opties, waaronder het instellen van een eigen voicemail, kantoor op afstand en OneXS Anywhere, waarmee het doorschakelen naar meerdere vaste en mobiele nummers gemakkelijk wordt gemaakt. Met een sliderbalkje zoals je dat kent van iOS wordt gekozen welke doorschakelingen actief zijn.
 
Gemak
De grootste kracht van RIES Compleet is de gemakkelijk bedienbare interface. Overal wordt gebruik gemaakt van icoontjes die we kennen van de moderne smartphones: plusjes om nieuwe zaken toe te voegen en de bekende sliders om instellingen aan of uit te vinken.


Beschikt jouw bedrijf over iets meer medewerkers over meerdere afdelingen, dan stel je met enkele muisklikken groepen in en hang je daar de corresponderende personeelsleden aan. Zo maak je gemakkelijk een aparte groep voor support of sales. In dat geval is het handig om aan te kunnen wijzen bij wie een telefoontje als eerste binnenkomt. Erg praktisch is de optie om te bepalen dat een gesprek binnenkomt bij de werknemer die het langst geen beller heeft gehad, dat op een hele afdeling tegelijk toestellen beginnen te rinkelen, of dat alle bellers als eerst met een specifiek nummer worden doorgeschakeld.


Ook er is een automatische receptioniste (inclusief zelf te kiezen wachtmuziek) beschikbaar, waarmee je gemakkelijk een keuzemenu instelt, waarbij natuurlijk wel even moet worden gezorgd voor een opname van de verschillende opties die je in .wav of .mp3 formaat kunt uploaden.

RIES remote telefonie deanone


RIES Compleet is zoals de naam al zegt een zeer volledige, gemakkelijk te beheren zakelijke telefonieoplossing. De interface is praktisch ingericht en alle functies hebben een duidelijk doel en zijn gemakkelijk instelbaar. Er zijn niet langer apart geschoolde medewerkers nodig om gebruikersprofielen en telefonieopties in te stellen, iedereen met een basale kennis van apps en het internet kan met de interface overweg. Ondernemers kunnen eindelijk het heft in eigen hand nemen en ingewikkelde zakelijke oplossingen laten voor wat ze zijn.


Compleet wordt aangeboden in drie vormen:
o    Compleet Office, vanaf 9,50 euro inclusief onbeperkt bellen. Alternatief kan er worden gekozen voor afrekenen per minuut of seconde vanaf 3,50 euro per maand.
o    Compleet Mobiel, inclusief sim-only abonnementen en 1000 minuten per maand gratis bellen met andere mobiele collega's vanaf 10,51 euro per maand.
o    Compleet Internet met een snelheid tot 35Mbit/s vanaf 30 euro per maand.

RIES compleet overzichtHoe werkt Compleet?
Met de gebruiksvriendelijke Compleet portal en apps heb je een telefooncentrale in je jaszak. Bekijk de flyer online van RIES Compleet.

RIES telefonie deanone

 

Klik hier als u meer wilt weten wat Compleet voor u kan betekenen. Vanaf € 3,50 per maand kunt u van deze dienst gebruik maken.

RIES winnaar Challenger Award

 

De medewerkers van RIES adviseren u graag en begeleiden u desgewenst in het migratieproces.
Neem voor meer informatie over onze RIES OneXS Compleet office telefonie en VoIP dienst(en) vrijblijvend contact met RIES op.